Outlets

Designer_Outlet_McArthur_Glen_1.jpg

Designer Outlet McArthur Glen

Designer Outlet McArthur Glen är den största outleten i hela Europa och väl värt ett besök! Detta är ett mecka av shopping! Här finns 180 olika affärer och det som säljs här är kläder och liknande från föregående säsong som inte såldes slut då. Det har en känsla av Disneyland över sig, här är väldigt rent och snyggt och många affärer att välja mellan! Här finns tex Benetton, Dolce and Gabbana, Levi´s, Dockers, Samsonite och Diesel. Denna outlet ligger ca 1 timmes bil- eller bussfärd från Milano. Det går bussresor från Milano.

Salvagente

Salvagente är en outlet som ligger på Via Bronzetti 16. Här kan man hitta Prada, Armani och Alverta Ferretti och andra kända designers. Här finns allt, som kläder och accessoarer, skor och skärp. Det finns även en liten avdelning för män. I slutet av december och i början av juli är det rea och då sänks priserna upp till 60 %. Stället är öppet tisdagar, torsdagar och fredagar mellan 10.00 och 12.30 och igen mellan 15.00 och 19.00. På onsdagar och lördagar har de öppet hela dagen från 10.00 till 19.00. Stängt söndag och måndag morgon. Ta med kontanter för här accepteras inga kort!

Diecidecimi

Detta är en affär som ligger på Corso Buenos Aires 59 och här finns kläder för både män och kvinnor av olika märken.

Diffusione Max Mara

Adressen är Galleria San Carlo och här kan man köpa Max Maras kläder från tidigare kollektioner.

Gruppo Italia Grandi Firme

Här kan man hitta många olika märken på två olika plan.

I Santi

I Santi ligger på Via B. Corio 3 och här finns mycket läder varor, ett stort sortiment av väskor, resväskor och accessoarer

Outlet Shoes

Den ligger på Via Martinetti 6 och har ett stort utbud av italienska skor för både män och kvinnor.

eXTReMe Tracker