Märken

Gucci
En enorm Gucci affär ligger på Via Montenapoleone 5. Den består av två plan och har ett stort utbud av kläder, väskor och accessoarer. Här hittar man kläder till både män och kvinnor.

Ralph Lauren
På Via Montenapoleone 4 ligger Ralph Laruens stora affär på 1500 kvadratmeter. Här finns kläder för både män och kvinnor.

Louis Vuitton
Louis Vuitton har en stor affär på hela tre plan på Via Montenapoleone 2. Här finns kläder för män och kvinnor och ett stort utbud av väskor .

Versace
Versaces affär består av fyra plan med kläder för både män och kvinnor. Affären är på 900 kvadratmeter och ligger på Via Montenapoleone 11.

Valentino
Valentino har också en affär för både män och kvinnor på Via Montenapoleone 20.

Christian Dior
Christian Dior affär innehåller ett stort utbud av accessoarer och klädkollektioner för både män och kvinnor. Den finns på Via Montenapoleone 12

Celine
Celine har en affär på Via Montenapoleone 25. Den innehåller kläder för kvinnor och accessoarer och även skor.

Roberto Cavalli
På Via Della Spiga 42 finns en 350 kvadratmeter stor affär fylld med mode för både dam och herr.

Dolce and Gabbana
På samma gata som Roberto Cavalli ligger Dolce and Gabbana, på Via Della Spiga 26. de har även en ny affär på Corso Venezia 7, där det finns både dam- och herrmode och accessoarer. På Corso Venezia 15 ligger en hel affär för bara män.

Moschino
Moschino har två stycken affärer på Via Della Spiga. På Via Della Spiga 30 finns en affär med både dam- och herrmode. På Via Della Spiga 12 ligger en renodlad damaffär. Det finns även en på Via Sant’Andrea 10.

Georgio Armani
Armani har en affär som tar upp ett helt kvarter. Här finns allt från kläder och accessoarer till möbler och inredning. Den ligger på Via Manzoni 31. Det finns även en affär på Via Sant Andrea 9.

Prada
Prada har flertalet butiker i Milano. På Via Della Spiga 5 ligger den största affären. De andra finns på Via Della Spiga 18 och Sant’Andrea 21. Det finns även en inne i Galleria Vittorio Emanuele II.

Yves Saint Laurent
Har en affär på Via Montenapoleone 27 och här finns mode för både kvinnor och män.

eXTReMe Tracker